ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Αποποίηση Ευθυνών
Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο μας www.planetphones.gr. Η χρήση του ισοτόπου αυτού γίνεται με δική σας ευθύνη. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχουμε.

2. Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο www.planetphones.gr προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Οι χρήστες οφείλουν να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα και να μην χρησιμοποιούν το περιεχόμενο χωρίς άδεια.

3. Απαγορεύσεις
Απαγορεύεται η παράνομη χρήση του ισοτόπου www.planetphones.gr, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων που παραβιάζουν τους όρους κοινότητας, καταχωρήσεων που περιέχουν πληκτρολογικά λάθη ή ανακρίβειες.

4. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Ο ιστότοπός μας www.planetphones.gr δεν συλλέγει κανένα είδος προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Δεν χρησιμοποιούνται cookies ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου. Η προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών μας είναι απόλυτη προτεραιότητά μας.

5. Συνδέσεις προς Άλλους Ιστότοπους
Οι συνδέσεις που παρέχουμε προς άλλους ιστότοπους είναι για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων.

6. Αλλαγές στους Όρους
Οι όροι χρήσης μας μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές. Ενημερώνουμε τους χρήστες για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω ανακοινώσεων στον ιστότοπο.

Αυτοί οι όροι χρήσης έχουν ως στόχο τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας και χρήσης του ιστότοπού μας. 
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μπορείτε γραπτώς στην ακόλουθη
ηλεκτρονική διεύθυνση: planetphones2023@gmail.com, ή στο τηλ. 2106085910 ή με επιστολή στην
διεύθυνση Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία TK14231